Kompanija

Izgradnja industrijskih objekata, projektovanje objekata i prateće infrastrukture kao i razvoj su specijalnosti građevinske komapnije ”Letač”.

Naši investitori su domaće privatne kompanije kao i strani investitori.

Biti pouzdan partner, razmišljati o budućnosti jasno, sa vizijom, znanjem i ulaganjem u ljudski potencijal negujući ono najvažnije, predanost i odgovornost.

Kompanija „Letač“ bezmalo 30 godina posluje na čvrstim temeljima ovih načela.

Preko 20 projekata godisnje, poštujuci zahteve naručioca, kvalitet i rok, Letač postavlja standarde i učvršćuje svoju poziciju.

Letač d.o.o. građevinska kompanija posluje još od davne 1990. godine u poslovima građevinarstva.

Savladjujući izazove koji se mnogima čine nedostižnim, „Letač“ iz dana u dan krupnim koracima ide u susret novim zadacima, postavljajući norme i gradeći lidersku poziciju u regionu. Mreža naših klijenata postaje sve šira, a njeni elementi sve jači.

’’Letač’’ je kompanija koja se u potpunosti oslanja na sopstvene resurse i poseduje veliki broj najsavremenijih građevinskih mašina, alata i dodatne opreme.

 

tim

„Letač“ Tim

Tesno smo povezan tim, poštujemo tuđe ideje, talente ali i razlike. Nudimo fleksibilan pristup prema stvaranju timskog ambijenta i poverenja kako bi se postigli najbolji rezultati za naše klijente.

pravna

Pravna sigurnost

Izgradnja industrijskih objekata, projektovanje objekata i prateće opreme zadovoljava sve građevinske i sigurnosne standarde kao i pravne sigurnosti. Veliki broj zadovoljnih klijenata čiji su objekti uspešno završeni u roku.

 

bezbednost

Bezbednost

Uigrani tim kompanije “Letač” veliki značaj pridaje bezbednosti na radu u okruženju u kome seizgradnja industrijskih objekata, projektovanje objekata i njihov razvoj sprovodi.

 

analiza

Analiza

Svakoj kvalitetnoj organizaciji koja kruniše naš borbeni duh i timski rad, predhodi detaljna analiza.